Centrumvoorzieningen


Van alle gemakken voorzien

Om het de moderne vakantieganger optimaal naar de zin te maken, zijn er diverse faciliteiten gerealiseerd. Deze faciliteiten zijn gebouwd en aangelegd aan de noordzijde van het park in een gebouw dat wat architectuur en uitstraling betreft zoveel mogelijk aansluit bij de vakwerkhuizen en de landelijke omgeving. Het geheel is in februari 2010 opgeleverd.


Horeca

Het moderne en sfeervol ingerichte restaurant biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u genieten van de diverse streekgerechten van de lunch- en menukaart of lekker iets drinken op het ruime en deels overdekte terras.

De horeca is de ideale uitvalsbasis voor familiefeesten, verjaardagen, vergaderingen en personeelsfeesten. U kunt verschillende activiteiten zoals Pitch&Putt Golf, klootschieten, diverse wandel en fietstochten kunnen gecombineerd worden met onder meer dinerbuffetten, high tea , barbecue, steengrillen of koffietafel.

Tevens beschikt Brasserie `t Flinthoes over verschillende vergaderzalen en kunt u starten voor ‘fietsen & genieten’, een gezellig fiets en eetarrangement.

De kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin met airtrampoline, zodat u op het naastgelegen terras kunt genieten van de prachtige omgeving.


Zwembad

Weer of geen weer; iedere dag kunt u terecht in het subtropisch zwembad met diverse waterornamenten zoals glijbaan, stroomversnelling en bruisbank. Tevens is er een speciaal peuterbad met glijbaan en waterspellen.


Speelgelegenheid

In de speelhal zijn diverse spelen zoals: een biljart, pooltafel, voetbalspel en andere. Ook buiten zijn er voldoende speeltoestellen. Vanaf het terras kunt u een oogje in het zeil houden of u speelt zelf een potje jeu de boules op de speciale banen.


Supermarkt

In het centrumgebouw is een rijk uitgeruste supermarkt. U komt graag uw bed uit voor de heerlijke warme broodjes.


Pitch&Putt

Deze schitterende, ruim opgezette en uitdagende 18-holes-baan is naast het park gelegen. De baan is speels opgezet met een watergang en vertakte verlagingen. Door de korte afstanden van de holes, tussen 30 en 70 meter, is het spel geschikt voor zowel ervaren als de ongeoefende speler en toegankelijk voor iedereen vanaf circa 7 jaar. . Elke hole moet in zo weinig mogelijk slagen gespeeld worden. Een goede speler kan dat in minder dan 3 slagen, een beginner heeft een paar meer nodig. Een golfvaardigheidsbewijs is niet nodig. Ballen, clubs, overige materialen en een instructie zitten allemaal bij de prijs inbegrepen.