Informatie


Uitgebreide informatie

Voor uitgebreidere informatie kunt u een brochure opvragen en kunt u de modelwoningen bezoeken. Ga daarvoor naar het menu-item "Modelwoningen" en u vind de bezoekdagen en tijden. Daar vindt u de dagen waarop wij open huis houden. U kunt natuurlijk altijd een afspraak maken om onze woningen te bezoeken.

Bekijk hier een plattegrond van het park.

Kom kijken

U kunt op deze site ook enkele woningtypes bekijken, ga naar de Woningtypen.


Route

Orvelte ligt in het hart van Drenthe, oostelijk van Westerbork.

Met de auto:
afrit nr. 31 vanaf de A28. U volgt de ANWB-borden richting Westerbork en vanaf Westerbork de borden Orvelte. U laat Orvelte links liggen en neemt de eerste niet-doodlopende weg rechts. Dit is de Mr. J.B. Kanweg. Na 250 meter ligt het park aan uw rechterkant, Mr. J.B Kanweg 3 te Witteveen.

Met het openbaar vervoer:
vanaf het NS-Station in Beilen is Orvelte door de week elk half uur bereikbaar met buslijn 22. In het weekend rijden de bussen minder vaak. Bel voor meer informatie en vertrektijden OV reisinformatie tel 0900-9292. In Orvelte stapt u uit bij bushalte 'weg van Witteveen' en loopt u verder in de rijrichting van de bus. Na 50 meter gaat u rechtsaf, de Mr. J.B Kanweg 3 in. Na 250 meter ligt het park aan uw rechterkant.


Brochure opvragen


Informatienummer

Wilt u meer informatie over Landschapspark Orveltermarke neem dan contact op met:

Esbi Bouw
Tel. 0546-643907