Verkoopinformatie


Uw eigen recreatiewoning

Landschapspark Orveltermarke bij het monumentendorp Orvelte. Deels in aanbouw zijn de authentieke vrijstaande nieuwe woningen op het fraaie Landschapspark Orveltermarke. Een unieke locatie vlakbij het prachtige monumentendorp Orvelte. Hier kunt u dag in, dag uit genieten van het pure buitenleven. Bij het pittoreske Orvelte, welke door de ANWB-leden is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland, worden fraaie vakwerkwoningen gebouwd welke door de gekozen architectuur één zullen zijn met de cultuur en de natuur van de directe omgeving.

De woningen, op eigen grond, met een oppervlakte vanaf 300 m2 tot 1300 m2 zijn nu beschikbaar. Totaal 10 woningtypen, van 4 tot 24-persoons, uitgevoerd met keramische pannen of met riet ( tegen meerprijs ). De woningen zijn ongeordend, ogenschijnlijk willekeurig, over het 25 hectare grote park geplaatst.


Een bijzondere belegging

Uw woning op het historische park Orveltermarke is een uiterst waardevol bezit. En…..natuurlijk een bijzondere belegging. Als u wilt, verzorgt een professionele verhuurorganisatie, voor de woningen de verhuur. Er wordt gezorgd voor een goede bezettingsgraad en u krijgt periodiek uw geld overgemaakt. Voor de woningen de nu te bouwen woningen geldt wel een zogenaamde verhuurverplichting. Ook hier worden de bijzondere woningen voor de verhuur ter beschikking gesteld aan een professionele verhuurorganisatie. Voor de verhuur is gekozen voor een samenwerking met o.a. de ervaren en professionele organisatie Landal Green Parks.

Gedurende vijf jaar kan u desgewenst een prima netto huuropbrengst gegarandeerd worden van netto 6% per jaar. De fiscale toelichting van Ernst & Young, die u toegestuurd kunt krijgen, laat zien op welke wijze het rendement bij verhuur op het eigen vermogen op kan lopen tot meer dan 10 á 12 % door gunstige projectfinanciering en de huidige diverse fiscale mogelijkheden.


Eigen gebruik

Naast het vaste rendement voor de woningen heeft u bovendien de mogelijkheid om uw recreatiewoning 2 weken per jaar aan te wenden voor eigen gebruik maar dit dient buiten de reguliere schoolvakanties plaats te vinden. U kunt echter ook vaker zelf genieten van uw recreatiewoning, nl. tot maximaal 3 maanden van het jaar. Het vaste netto rendement vervalt dan, maar u deelt in de periodes waarin u verhuurt gewoon mee in het gehanteerde poolsysteem.


Keus uit 4 typen stijlvolle woningen

Ook deze woningen op dit idyllische landschapspark liggen op ruime kavels eigen grond, van 300 m² tot 1300 m². De woningen worden ongeordend, ogenschijnlijk willekeurig over het park geplaatst. U bepaalt uw keus uit 5 verschillende woningtypes, uitgevoerd met grijze pannen of met riet. De architectuur van de woningen is één met de cultuur en de natuur van de omgeving.


Eshuus

Deze woning vormt in de verschillende uitvoeringen het gezicht van de 2e fase. De open keuken in deze afgebeelde 6 persoons uitvoering vormt samen met de woonkamer een ruim geheel. De sfeer van het landleven, karakteristiek voor deze omgeving vindt u ook in deze woning terug. Zowel volwassenen als ook kinderen zullen genieten van het samensmelten van dit ontwerp in het Drentse landschap.

Lees verder

Saksische boerderij

Een Saksische boerderij is een groepsaccomodatie die geschikt is voor minimaal 12 – of maximaal 24 personen. In een heel royale opzet heeft iedere slaapkamer bijvoorbeeld een eigen badkamer. Je zou kunnen zeggen dat het de vorm heeft van een grote woonboerderij die je veel tegenkomt in Drenthe. Een in stijl gebouwde accommodatie die ervoor zorgt dat u met een grote groep in stijl en luxe kunt genieten.

Lees verder

Koetshuis

Wonen zoals de vroegere edelen. Dat gevoel roept deze statige woning op. Uit de klassieke en evenwichtige detailleringen als sier- en kraal lijsten, gemetselde hanenkammen, hoekornamenten en Bentheimer zandsteen boven de baander deuren spreekt respect voor de rijke bouwtraditie. Verhoogde plafonds en openslaande terrasdeuren versterken het weldadige ruimtegevoel.

Lees verder

Hoeve 10 Orvelte

De hang naar het onvergankelijke en blijvend waardevolle straalt in al z'n overtuiging af van deze boerderij. Royale afmetingen, karakteristieke boerenplafonds en stijlvol vakwerk brengen u terug in de tijd van weleer. Met maximaal 10 mensen is het heerlijk genieten in een Hoeve met allerlei voorzieningen en gemakken. Rust gemoedelijkheid en het waarachtige genot van 'la dolce vita' tekenen de sfeer... dag in, dag uit.

Lees verder