Woningtypen


Keus uit 4 typen stijlvolle woningen

Ook deze woningen op dit idyllische landschapspark liggen op ruime kavels eigen grond, van 300 m² tot 1300 m². De woningen worden ongeordend, ogenschijnlijk willekeurig over het park geplaatst. U bepaalt uw keus uit 5 verschillende woningtypes, uitgevoerd met grijze pannen of met riet. De architectuur van de woningen is één met de cultuur en de natuur van de omgeving.


Eshuus

Deze woning vormt in de verschillende uitvoeringen het gezicht van de 2e fase. De open keuken in deze afgebeelde 6 persoons uitvoering vormt samen met de woonkamer een ruim geheel. De sfeer van het landleven, karakteristiek voor deze omgeving vindt u ook in deze woning terug. Zowel volwassenen als ook kinderen zullen genieten van het samensmelten van dit ontwerp in het Drentse landschap.

Lees verder

Saksische boerderij

Een Saksische boerderij is een groepsaccomodatie die geschikt is voor minimaal 12 – of maximaal 24 personen. In een heel royale opzet heeft iedere slaapkamer bijvoorbeeld een eigen badkamer. Je zou kunnen zeggen dat het de vorm heeft van een grote woonboerderij die je veel tegenkomt in Drenthe. Een in stijl gebouwde accommodatie die ervoor zorgt dat u met een grote groep in stijl en luxe kunt genieten.

Lees verder

Koetshuis

Wonen zoals de vroegere edelen. Dat gevoel roept deze statige woning op. Uit de klassieke en evenwichtige detailleringen als sier- en kraal lijsten, gemetselde hanenkammen, hoekornamenten en Bentheimer zandsteen boven de baander deuren spreekt respect voor de rijke bouwtraditie. Verhoogde plafonds en openslaande terrasdeuren versterken het weldadige ruimtegevoel.

Lees verder

Hoeve 10 Orvelte

De hang naar het onvergankelijke en blijvend waardevolle straalt in al z'n overtuiging af van deze boerderij. Royale afmetingen, karakteristieke boerenplafonds en stijlvol vakwerk brengen u terug in de tijd van weleer. Met maximaal 10 mensen is het heerlijk genieten in een Hoeve met allerlei voorzieningen en gemakken. Rust gemoedelijkheid en het waarachtige genot van 'la dolce vita' tekenen de sfeer... dag in, dag uit.

Lees verder

Reeds gebouwde woningen op het park

De woningen op dit idyllische landschapspark liggen op ruime kavels eigen grond, van 500 m² tot 2900 m². De woningen zijn ogenschijnlijk ongeordend en willekeurig over het park geplaatst. De architectuur en de plaats van de woningen is echter één met de cultuur en de natuur van de omgeving.


Vakwerkhuis

Met een rietgedekte kap als optie vormt deze boerderij een vanzelfsprekende eenheid met het landschap. De grote open keuken en het overdekte terras horen bij het statige karakteristieke landleven, terwijl de luxe uitstraling uitnodigt om in stijl te genieten van de jaren na uw actieve carrière. Hier leeft u als een heer in Drenthe


Erve marke

Eiken vakwerk, eiken topgevels, metselwerk tussen de gebinten, alles draagt bij aan het majestueuze karakter van deze woning. En natuurlijk beschikt u over een vorstelijke hoeveelheid ruimte. Onder uw overdekte terras geniet u met volle teugen van de omringende natuur en van het gevoel dat u 500 jaar terug in de tijd leeft. Intussen proeft u wel alle genoegens van het hedendaags comfort.


Hoeve Orvelte

De hang naar het onvergankelijke en blijvend waardevolle straalt in al z'n overtuiging af van deze boerderij. Royale afmetingen, karakteristieke boerenplafonds en stijlvol vakwerk brengen u terug in de tijd van weleer. Rust gemoedelijkheid en het waarachtige genot van 'la dolce vita' tekenen de sfeer... dag in, dag uit.


Havezathe

De Havezathes zijn dé pronkstukken van vroeger. Hoge plafonds met een sierlijst, statige schoorstenen, klassiek metselwerk met volop detailleringen en sierlijke lijsten rond de boeien en entree. Over deze woning gaan wij verder niets zeggen. Het is om stil van te worden.


Koetshuis & Gastenverblijf

Wonen zoals de vroegere edelen. Dat gevoel roept deze statige woning op. Uit de klassieke en evenwichtige detailleringen als sier- en kraal lijsten, gemetselde hanenkammen, hoekornamenten en Bentheimer zandsteen boven de baander deuren spreekt respect voor de rijke bouwtraditie. Verhoogde plafonds en openslaande terrasdeuren versterken het weldadige ruimtegevoel.


Eursinge

Een woning waarin u zich thuis zult voelen. De open keuken gaat over in een royale eethoek en zithoek. Via de berging kunt u buiten komen en genieten van de in stijl afgewerkte buitenzijde. Eiken vakwerk met daartussenin metselwerk en in prachtige eiken uitgevoerde topgevels geven u het gevoel van ver terug in de tijd. De locatie van de woning is opgenomen in de omgeving en maakt het wonen compleet.