Word jij onze nieuwe projectleider? Bekijk de vacature

Direct contact? Bel onze adviseurs op 0546-643907

Bouwen met Esbi Huis Vroomshoop

Bedrijfswoning

Esbi Huis bouwt volgens een eigen ontwikkelde methode waarbij de voordelen van traditioneel bouwen en de houtskeletbouw-methode op een doordachte manier zijn samengebracht. Bij deze Esbi-methode, zoals we die noemen, wordt een groot deel van uw woning niet op de bouwplaats maar in een fabriek gemaakt. Een voordeel van deze werkwijze is een perfecte maatvoering. En omdat in een fabriek bovendien onder de meest ideale (klimatologische) omstandigheden gewerkt wordt, bent u ervan verzekerd dat u een woning krijgt waarbij het bouwvocht tot een minimum beperkt is gebleven.

bedrijfswoning (4) bedrijfswoningbedrijfswoning (3)

Isolatie
Esbi Huis voorziet uw woning van een perfecte isolatie. Standaard wordt een 185 mm dikke isolatielaag toegepast. De buitenwanden hebben hierdoor een R-waarde van 4,8.  In de praktijk betekent dit dat een gezin met twee kinderen in een gemiddelde woning  bij normaal gebruik slechts 1.000 tot 1.200 m3 gas per jaar zal gebruiken. Een goed geïsoleerde woning vraagt om een uitgekiend verwarmings- en ventilatiesysteem. Uw nieuwe woning wordt daarom uitgevoerd met een systeem van Brink Luchtverwarming die zowel verwarming als ventilatie met warmte terugwinning tot in de perfectie regelt.

Het dak
Ook het dak van uw nieuwe woning wordt op een uitstekende wijze geïsoleerd. Esbi Huis verwerkt geen standaard dakelementen met kunststof strippen, maar gebruikt alleen eigengefabriceerde dakelementen die op de bouwplaats met spuitwerk worden afgewerkt. De goede isolatie is tevens een prima akoestische isolatie: herrie van buiten zult u dus niet horen.

Vloeren
Op de verdiepingsvloer legt Esbi Huis een laag isolatie met daarop een zwevende betonnen Estrich vloer. Door deze constructie zullen er geen contactgeluiden meer ontstaan, hetgeen zeer comfortverhogend werkt. De begane grond vloeren van uw nieuwe woning zijn zo goed geïsoleerd dat, zelfs wanneer u kiest voor plavuizen.

Wanden
Standaard hebben de woningen z.g. spijkervaste wanden, isolatie en afgewerkt met gipsplaat. Esbi Huis voorziet de wanden daarvoor van een extra constructieplaat. Hierdoor kunt u op een eenvoudige wijze schilderijen en andere zaken aan de muur ophangen zonder veel boren of gebruik te moeten maken van speciale pluggen. De binnendeuren in uw nieuwe woning zijn fraaie deuren met hardhouten kozijnen. En ook de ramen zijn allerminst standaard. Esbi Huis heeft gekozen voor draai-kiep-ramen (erg praktisch), inbraakpreventief beslag volgens politiekeurmerk en HR++ beglazing.

bedrijfswoning (1)bedrijfswoning (2)

copyright 2013 | Esbi Bouw